BERICHT   logo
 
NATUURPLATFORM DRENTSCHE AA  
klik hier om dit bericht in uw browser te openen
Ga door naar onze pagina ACTUEEL  

Beste nieuwsbrieflezer,

In onze vorige Nieuwsbrief deelden we mee, dat het project Duinweg-Beekdal op 28 november tijdens de Algemene Ledenvergadering van het dorp Midlaren nogmaals ter sprake zou komen om iedereen in de gelegenheid te stellen hierover mee te praten.
Inmiddels vernamen we dat Natuurmonumenten deze herfst een aantal bijeenkomsten voor bewoners van Noord- en Midlaren wil organiseren om ideeën uit te wisselen over de nieuwe Natuurvisie, die zij voor de komende 18 jaar gaat opstellen. Omdat ons project Duinweg-Beekdal voor een groot deel hetzelfde gebied betreft, en ook Natuurmonumenten graag zoveel mogelijk bewoners bij dit proces wil betrekken, leek het ons beter om onze inbreng in te passen in het bredere overleg, dat Natuurmonumenten organiseert. Wij hebben Natuurmonumenten daarom voorgesteld op de komende Dorspsvergadering van 28 november alvast een presentatie te houden over hun plannen met het gebied Vijftig Bunder-Noordlaarderbos en de inbreng die zij daarbij van de bewoners verwachten. In overleg met het bestuur van Dorpsbelangen Midlaren is dit voorstel door alle partijen aangenomen.

Ledenvergadering Dorpsbelangen Midlaren
Presentatie ontwikkeling Natuurvisie Noordlaarderbos-Vijftig Bunder
Woensdagavond 28 november 2012, aanvang 20 uur

Paviljoen Meerzicht, Midlaren

Ook in het dorp Noordlaren wil Natuurmonuumenten op 6 december een dergelijke avond organiseren. Op de website van Noordlaren staat een aardig stukje van Natuurmonumenten waarin verteld wordt wat de bedoeling is van deze avonden en wanneer en waar in Noordlaren die avond georganiseerd wordt.

We hopen dat zoveel mogelijk Midlaarders, die geïnteresseerd zijn in de natuurgebieden rond ons dorp op deze avond aanwezig zullen zijn en zich willen opgeven voor de Klankbordgroep, die Natuurmonumenten voor ogen staat. Bent u verhinderd op 28 november bij Meerzicht in Midlaren, dan is er op 6 december in Noordlaren nog een gelegenheid.


Met vriendelijke groet,
Marianne van Albada
KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN